joi, 15 iunie 2017

Intrebari si raspunsuri pentru Bac

1. Enumerati doua caracteristici tehnice ale unei placi video si precizati modul in care fiecare dintre acestea influenteaza performantele dispozitivului.
 2. Enumerati trei dispozitive de tipuri diferite care pot fi conectate la o retea locala si precizati prin ce se indentifica acestea, in mod unic, in retea.
3. Precizati doua modalitati de transmitere a virusilor informatici, preum si doua masuri de precautie   impotriva acestora.


1.  Multe plăci video au funcții adăugate, precum redarea accelerată de scene 3D și grafică 2D sau capacitatea de a utiliza mai multe monitoare. Alte plăci video moderne sunt utilizate pentru scopuri mai exigente, precum jocurile video.

2.  O  retea de calculatoare leagă între ele o mulțime mai mică sau mai mare de calculatoare, astfel încât un calculator poate accesa datele, programele și facilitățile sau resursele unui alt calculator conectat la aceeași rețea.
Un Campus area Network (CAN) este o rețea de LAN-uri interconectate, asemănatoare cu cea de tip MAN, dar ea se extinde pe o zonă geografică limitată, de exemplu a unei universități.

3. Virusii hardware sunt mai rar intalniti,acestia fiind de regula, livrati o data cu echipamentul. Majoritatea sunt virusi software,creati de specialisti in informatica foarte abili si buni cunoscatoari ai sistemelor de calcul,in special al modului cum lucreaza software-ul de baza si cel aplicativ.

6 comentarii:

 1. Par un pic suspecte raspunsurile deoarece sunt un pic pe lanag subiect...

  RăspundețiȘtergere
 2. Altadata copiaza mai putin, si sa citesti inainte sa dai copy-paste.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi se mare mie sau ai copiat la 2?
  Nota7

  RăspundețiȘtergere
 4. subiectul e pe langa si se vede ca e copy paste. Insa iti dau nota 6 pentru straduire.

  RăspundețiȘtergere